Menu Sluiten

Smakelijk Volkorenbrood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Volkoren Brood – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Volkorenbrood Kopen – Volkoren Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over smakelijk volkorenbrood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Smakelijk Volkorenbrood

Gezondheid | Voeding | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Smakelijk volkorenbrood

bodystyling slank vitaal en gezond. Home methode traject tarieven vestigingen bodystyling app gratis kennismaking proefpakket voor sep zo maak je een gezonde lunchbox voor je kroost wil je je kinderen naar school sturen met een goed gevulde en gezonde brooddoos maar zijn die boterhammen met choco soms net iets gemakkelijker in die drukke ochtendrush met deze vier tips trekt je kroost schoolwaarts met een gezonde n bovenal lekkere lunch smakelijk volkorenbrood voor meer omzet Kies voor volle graanproducten. Ga in plaats voor wit brood voor volkorenbrood of bruine graanproducten. Ook als je wil variren met wraps pasta of rijst kan je kiezen voor een volkoren versie. Varieer met plantaardig beleg. Gezondere keuzes voor beleg dan bijvoorbeeld bepaalde vleeswaren choco of confituur zijn fruit zoals banaan aardbeien of perzik. Ook notenpasta s of groentespreads zijn er in heel wat varianten. Beleg bijvoorbeeld ook eens een boterham met een roereitje of garnaaltjes. Vergeet een gezonde vetstof niet. Kies voor plantaardige margarine of minarine. Deze bevat vooral onverzadigde vetten wat een g.

wissel navigatie naar de inhoud springen home producten tuin dieren voeding contact openingsuren juni tuincenteringhelbrecht bakbloem soorten bakbloem alle soorten bloem zijn te verkrijgen in verpakkingen van kg. kg. kg. Enkele meer specifieke soorten worden verpakt in kg. Alle bloem of meelsoorten zijn van hoogstaande kwaliteit dit is van zeer groot belang een goede kwaliteit zorgt voor een goede en luchtige rijzing hierdoor verkrijgt u een smakelijk licht en gemakkelijk verteerbaar brood. Let op niet alle soorten resulteren in een even luchtig brood dit hang o.a. Af van de samenstelling van het meel en de typische eigenschappen van z n ingredinten. Door het ruime aanbod van bloemsoorten met elk hun specifieke smaak en eigenschappen kan u oneindig variren in het maken van uw dagelijks brood u kan de meeste soorten puur gebruiken enkele soorten lenen zich echter meer om te vermengen bv. Rogge volkoren sirocco en spelt volkoren enkele van onze mengelingen bevatten reeds toegevoegd zout. Onze merken dossch.

Het domein van Smakelijk volkorenbrood

startpagina bakbenodigdheden electro bakgereedschap bakvormen voeding aroma s en kleurstoffen bloem en melen patisserieafwerking specialiteiten en mixen zaden smaakmakers foto afdruk telefonisch bestellen contact bloem en melen verkrijgbaar in kg kg kg en kg bloem edelwit universele bloem voor de bakkerij en patisserie brillant zeer sterke bloem voor de bakkerij uitermate geschikt voor pistolets en baguettes rustiek wit boerenwit witte bloem met rogge speltbloem witte speltbloem roggebloem witte roggebloem melen ardeens fijn en donker kruim. Elzas donker meergranen brood meergranen donker meergranen brood boerengranen meergranen brood solevita licht grof meergranen brood apostel donker meergranen brood toscaans zuiders meergranen brood paniform donker meergranen brood pompoentje donker brood met pompoenpitjes granen gezonde mengeling van tarwe en geselecteerde granen. Abdij licht abdijbrood De handelswijze m.b.t. smakelijk volkorenbrood Licht kruim met grovere korrel. .