Menu Sluiten

Gezond Volkorenbrood

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Volkoren Brood – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Volkorenbrood Kopen – Volkoren Meergranenbrood – 

Wenst u meer info over gezond volkorenbrood kijk dan vlug op https://vikorn.be | Gezond Volkorenbrood

Brood | Voeding | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gezond volkorenbrood

nederland nederlands canada engels duitsland duits itali italiaans verenigd koninkrijk engels verenigde staten engels vind jouw plantage al ons fruit gaat rechtstreeks van de plantage naar uw plaatselijke supermarkt. De plantagecode geeft aan welke plantage het fruit dat u eet heeft geproduceerd. Voer de drie of vijfcijferige code in om erachter te komen waar uw fruit vandaan komt en kom meer te weten over het land en de mensen die het hebben verbouwd en geoogst gezonde snacks voor familieuitjes zodra de lente komt kunnen we eindelijk weer naar buiten om van de frisse lucht te genieten buiten kan het hele gezin bij gezamenlijke uitstapjes echt actief zijn zodat verveling geen kans krijgt. Maar hoe kunnen we onderweg de honger van groot en klein op een gemakkelijke en lekkere manier stillen we verraden jullie gezonde snacks die bij elke activiteit tijdens een gezinsuitje passen gezond volkorenbrood verdient geld voor jou Daar gaatie dan snacktip voor bij een wandeling als het hele gezin een gezamenlijke wandeling door velden en weiden gaat maken mag een rugzak voor voldoende proviand ni.

home cerexclusief aanmelden registreren wie zijn wij waar we voor staan historiek wat kan ceres voor jou doen wat doen we productie en kwaliteit productieproces bijproducten kwaliteit en kwaliteitscontrole onderzoek en ontwikkeling onze producten assortiment het seizoentje workshops ondersteuning voor de artisanale bakker de warme bakker advies op maat ondernemingsadvies baktechnische ondersteuning ondersteuning voor de industrile klant technische en commercile ondersteuning nieuws boetiek contact help bakker worden bestel cerespecial voorwaarden fr wie zijn we wat doen we assortiment nieuws boetiek contact nl fr bestel cerexclusief cerexclusief aanmelden registreren zoeken www.ceres.be nieuws blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes filter nieuws op filter nieuws op actua inspiratie tips amp tricks ceres nieuws marketing professionals actie amp promotie thema wetgeving het seizoentje augustus een blije buik dankzij brood pijn in je buik en een moeilijke stoelgang het zijn dingen waar we liever niet over praten. Toch heeft .

Inlichtingen over Gezond volkorenbrood

bodystyling slank vitaal en gezond. Home methode traject tarieven vestigingen bodystyling app gratis kennismaking proefpakket voor sep zo maak je een gezonde lunchbox voor je kroost wil je je kinderen naar school sturen met een goed gevulde en gezonde brooddoos maar zijn die boterhammen met choco soms net iets gemakkelijker in die drukke ochtendrush met deze vier tips trekt je kroost schoolwaarts met een gezonde n bovenal lekkere lunch. Kies voor volle graanproducten. Ga in plaats voor wit brood voor volkorenbrood of bruine graanproducten. Ook als je wil variren met wraps pasta of rijst kan je kiezen voor een volkoren versie. Varieer met plantaardig beleg. Gezondere keuzes voor beleg dan bijvoorbeeld bepaalde vleeswaren choco of confituur zijn fruit zoals banaan aardbeien of perzik. Ook notenpasta s of groentespreads zijn er in heel wat varianten informatie over gezond volkorenbrood Beleg bijvoorbeeld ook eens een boterham met een roereitje of garnaaltjes. Vergeet een gez.