Menu Sluiten

Brood Met Bijzondere Eigenschappen

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over brood met bijzondere eigenschappen kijk dan vlug op https://vikorn.be | Brood Met Bijzondere Eigenschappen

Gezondheid | Brood | Voeding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brood met bijzondere eigenschappen

infrablitz contact fr nl bijverwarming infranew infrablitz quartzblitz palma quartzblitz dark hoofdverwarming batirad classic batirad stone batirad portable stone batirad bath airco batifresh baticool bespaar tot op uw elektriciteitsfactuur batirad classic producten toekomst visie de revolutie bereken het verschil video s batirad stone producten batirad portable stone batirad bathcontacteer ons home hoofdverwarming batirad classic de revolutie batirad classic de revolutie wat is batirad batirad is een innoverende verwarmingstechnologie. Het is een geniale combinatie van de uitzonderlijke warmteabsorberende eigenschappen van larnageceramiek enerzijds en elektrische opwarming anderzijds brood met bijzondere eigenschappen voor bedrijven op maat De techniek is goedkoop gebruiksvriendelijk ecologisch duurzaam stijlvol eenvoudig en gezond. Larn.

home bedrijfsprofiel kwaliteit contact route home spelt een authentiek verhaal ldquospeltrdquo is niet alleen de naam van het molenaarsbedrijf spelt bakkerijproducten nv het is ook de familienaam van de eigenaars van de firma. Geen wonder dat zij zich verbonden voelen met het oergraan ldquospeltrdquo. Was het spelt door de jaren in de vergetelheid geraakt door de terechte aandacht voor gezonde voeding is het spelt weer volop onder de aandacht. Terecht trouwens speltbloem en ndashmeel is zondermeer een gezondmaker en ndashhouder en dus een terechte aanwinst voor bakker en de consument. Bij spelt bakkerijproducten nv zit je dus bij de juiste molenaar. Spelt het oergraan uit de bronstijd heeft eigenschappen waar de meeste voedingsmiddelen het alleen maar om kunn.

Informatie over Brood met bijzondere eigenschappen

onze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser Bekommernis over brood met bijzondere eigenschappen Voor de beste gebruikerservaring adviseren wij u een andere browserversie te installeren. Upgrade hier uw browser. Sluiten inspiratie masterclasses groothandels inloggen klant worden over hanos folders nieuwsbrief masterclasses onze partners onze partners formules en concepten distrivers ebo van den bor fourcroy nederland gastro loods jan van as versvishandel kaja studio senses van der zee horecaslager van gestel grootkeukentechniek hanos kerstpakketten inspiratie klantenservice inloggen nl talen nederlands deutsch franais english groothandels vind uw groothandel assortiment zoeken klant wordenregistreer u vandaag acties agf agf agf aardappelproducten aardappelen aardappelpuree aardappelspecialiteiten frites meer… Champignons overige champignons en paddenstoelen champignons champignons gesneden paddenstoelen truffels meer… Fruit citrusfruit exotisch fruit hard fruit zacht fruit steenfruit fruit bewerkt meer… Groenten bladgroenten exotische groenten overige groenten zeegroenten vruchtgroenten stengelgroenten uie.