Menu Sluiten

Ambachtelijke Bakkers

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over ambachtelijke bakkers kijk dan vlug op https://vikorn.be | Ambachtelijke Bakkers

Voeding | Brood | Gezondheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ambachtelijke bakkers

over ons ons bedrijf onze klanten onze waarden onze geschiedenis onze leiders duurzaamheid onze locaties producten onze producten onze merken onze websites vegan nieuws carrires contact search languages deutsch deutsch sterreich english espaol franais italiano nederlands polski portugus p chinese korean japanese meistermarken meistermarken is een merk met een uitgebreide traditie. Wij zijn al sinds experts in het begeleiden van ambachtelijke bakkerijen. Het inspireren van bakkers is ons doel met een uitgebreid productenportfolio van gebakmixen tot margarines en bakkersvetten ambachtelijke bakkers lijst Wij bieden ook een breed scala aan diensten aan voor ambachtelijke bakkerijen. In een tijdbeperkte wereld vertrouwen klanten op onze hoogwaardige p.

over ons blog recepten telemetrie distributeurs vacatures nlbe frbe industrile bakkerij ambachtelijke bakkerij horeca amp andere alle producten contact home blog blog vers uit onze oven als het over bakkersgist of bakkerijgrondstoffen gaat de nieuwste trends en smaken hebben we u veel te vertellen. Lees hier de laatste nieuwtjes vers uit de oven. Ab mauri lanceert een nieuw glutenvrij meergranenbrood. Lees meer ab mauri blijft ons verrassen lees meer vollerkoren is nu verrijkt met vitamine d lees meer meer rust in het bakproces door overstap op vloeibare gist lees meer meer weten bent u benieuwd wat onze expertise kan toevoegen aan uw bakkerskunsten wij helpen u graag verder. Bel ons optel .

Kennisgeving over Ambachtelijke bakkers

welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact alert marktonderzoekspecialismenhet belgisch en nederlands bakkerspanel het belgisch en nederlands bakkerspanel ambachtelijke bakkers geven hun mening kennis verzamelen en delen kan de ambachtelijke bakkers nu en in de toekomst helpen om hun bedrijven nog succesvoller te maken. Vanuit dit oogpunt is begin het belgische bakkerspanel gestart. Een groot aantal fabrikanten maakt inmiddels gebruik van onze inzichten en ook voor de vakmedia zijn wij een inspiratiebron voor artikelen. Samen met het nederlands kokspanel van group en voorstaande fabrikanten is gekeken naar de mogelijkheden voor de lancering van het nederlands bakkerspanel. Deze zomer hebben wij voor het eerst de bakkers in belgieuml en nederland vragen gesteld over merk en productgebruik bedrijfsvoering en gebruik online communicatiekanalen. Het is een uniek initiatief in de nederlandse markt bekijk ons aanbod van ambachtelijke bakkers Iedereen die.